What's the longest you've been aff the drink?

Poodler

Lend me some sugar !!! I am your neighbour..

Heavens to murgatroyd.

Where you pulling that from you big handsome viking cunt?

Google Mapped Mogi das Cruzes, did a street view, there she was. 

Is that standard gear around there for the weemins? 

I guess they sometimes dress up as Snow White inna. 

Image23.jpg

need tae gae up n git this cunt simply oot fir a bevvy.. show bluto how is done.. roberto wis richt aboot auld grey.. ez nae much eh a drinker..cunts necks five beers a nicht max.. cunt thats relegation material.. eh hink simply cid neck aboot 10 jars then move oantae shots..... n then sniff oot a bit fanny.. ez leavin auld fridge oot in the shade innaw.. best newstert since auld hannity jumped aff the queensferry crossin

Google Mapped Mogi das Cruzes, did a street view, there she was.

Is that standard gear around there for the weemins?

I guess they sometimes dress up as Snow White inna.

Image23.jpg

Poddles appears on google street view, on a cobbled aberdonian street

Winter jacket and shorts.

No.

They wear far less than that.

This Moggie diz Cruises seems an interesting sort of place... how does one end up in a town like that?

This R Jose de Silva looks ropier than the ropiest bit of Torry, but I expect the drugs and the slutties there are cheap, plentiful, and awfy dangerous. 

one.jpg

...with lots going on for the tourist to check out...