Speakers (Not Sonos)

The Boofon

32 minutes ago, Sooper-hanz said:

Why do they need to be charged if you’re plugging them directly into a Walkman with a 3.5mm jack? Apologies if im missing something here 

earbuds thimsels ir sae hi powerd fir noise cancellin thi need chergd afore yasin thim..must be a battrey in eh fones ?some faffin likes..lot o nonsense..nae botherd aboot chucking thim..jist dinna want tae if it wis jist the charger wit wis eh problem

2 hours ago, Arabian Knight said:

ehm scunnert richer sounds is shut the noo..eh need advice aboot meh earfones..thil na cherge up..need tae work oot if it eh usb charger ir eh fones thimsel..cunt thir aboot 9yr..sony xba-nc85..goat a wee udb dongle thi cherge thru fae ont usb port oan a PC..hopin it jist the dongle hing thits fuckd cos thi wir pricey it a time

Wit a fikkin mongo thit yi ir. Canna git yir heedfonez ti wirk kiz richer soondz iz shit. Daft wee carrier bag pus hair lipped cunt. 

2 hours ago, Arabian Knight said:

earbuds thimsels ir sae hi powerd fir noise cancellin thi need chergd afore yasin thim..must be a battrey in eh fones ?some faffin likes..lot o nonsense..nae botherd aboot chucking thim..jist dinna want tae if it wis jist the charger wit wis eh problem

right i get you. Sounds like a classic case of inventing something for which there is no need. You have to charge them so it can send a noise cancelling frequency?  Load of shite. 

Right I found this AK ..,What I absolutely hate is the fact that I have to carry it with me as these earbuds will not work at all without the noise cancelling. They have to be turned on (there's a power button in the location where an inline mic is on most earbuds) after you plug them in or they simply don't play any sound.

Which sounds like a pain in the arse. 

10 hours ago, Arabian Knight said:

ehm scunnert richer sounds is shut the noo..eh need advice aboot meh earfones..thil na cherge up..need tae work oot if it eh usb charger ir eh fones thimsel..cunt thir aboot 9yr..sony xba-nc85..goat a wee udb dongle thi cherge thru fae ont usb port oan a PC..hopin it jist the dongle hing thits fuckd cos thi wir pricey it a time

AK showing he hasn’t a clue about technology again.